La Nit dels Museus 2014 : Servei de Premsa

La Nit dels Museus 2014

13/05/2014Temps estimat de lectura: 1 minut

Més de setanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramenet obren les portes des de les 19:00h fins a la 1 de la matinada el proper dissabte 17 de maig. Una àmplia oferta d’exposicions, concerts, dansa, teatre i recitals poètics, tallers, visites comentades i activitats per a tots els públics.

Enguany s’incorporen de nou a l’ampla xarxa d’espais que ja participen en la Nit dels Museus: el Recinte Modernista de Sant Pau, el Castell de Montjuïc, El Born Centre Cultural, l’Arts Santa Mònica, la Fundació Francisco Godia, la Filmoteca de Catalunya, la Blueproject Foundation, l’Estudi Regomir, els edificis Harmonia i Can Riera del Museu de l’Hospitalet i els espais del MUHBA a la Fabra i Coats i la Casa del Guarda del Park Güell.

nitmuseus

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa en la qual participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a la desena edició. Una nit en què la festa és cultura i la cultura és una festa. A la Nit dels Museus la segueix el Dia Internacional dels Museus: portes obertes a la majoria dels museus també el diumenge 18 de maig.

 

Veure dossier adjunt.

Paraules clau

La Nit dels Museus/ museus/