Mercat de Mercats reuneix les millors cuines del país al centre de Barcelona : Servei de Premsa

Mercat de Mercats reuneix les millors cuines del país al centre de Barcelona

17/10/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Va edició de la fira gastronòmica Mercat de Mercats portarà els millors productes i els millors cuiners del país a Barcelona del 17 al 19 d’octubre.

La gran protagonista serà la cuina amb productes de territori i hi participaran xefs com Joan Roca, Quique Dacosta, Carles Gaig i Carles Abellan i destacats restaurants de tot Catalunya.

Durant tres dies, l’Avinguda de la Catedral es convertirà en un autèntic mercat, amb una quarantena de parades i una aula on grans xefs cuinaran productes de la terra. S’hi podrà aprendre, comprar i també degustar: 14 bars i restaurants que fan cuina de mercat oferiran les seves millors tapes i s’hi instal·larà un gran celler on tastar vins i caves de tot el país.

Una festa gastronòmica que reivindica la cuina dels territoris i la qualitat de l’oferta dels mercats municipals de la ciutat i que l’any passat va atraure més de 260.000 visitants.

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF

 





Paraules clau

comerç/ mercats/