Hola, 2017! : Servei de Premsa

Hola, 2017!

29/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La celebració del comiat de l’any 2016 tindrà lloc a l’avinguda Maria Cristina, amb un espectacle especial que aquest any s’organitza des de l’Institut de Cultura de Barcelona. La seva posada en marxa serà a partir de les 23:30 hores i durarà fins a les 00:10 hores, aproximadament.

L’espai escènic format per la Font Màgica de Montjuïc, el Palau Nacional, l’avinguda Maria Cristina i les Torres Venecianes acollirà un espectacle de música, aigua i focs d’artifici al servei d’una sincrònica coreografia multimèdia, on la música en serà la protagonista principal.

La celebració s’iniciarà a les 23.30 hores, però per amenitzar la vetllada de les persones que vagin arribant per viure les campanades en directe, a partir de les 21.30h s’hi podran veure múltiples coreografies multicolors de les fonts de Montjuïc acompanyades d’una selecció musical pensada expressament per a aquesta ocasió.

Aquest és el quart any que se celebra la festa de Cap d’Any a l’avinguda Maria Cristina amb una celebració ciutadana, acte que en totes les seves edicions anteriors sempre s’ha caracteritzat pel civisme i l’absència d’incidents. L’any 2015 van ser 70.000 persones en total les que van acomiadar l’any des de l’avinguda de Maria Cristina.

En l’edició d’enguany s’ha volgut posar l’èmfasi en un format equiparable al de les grans capitals europees a través de la creació d’un espectacle immersiu, que innova amb la presència del foc i ha estat ideat amb una forma perimetral, de manera que garanteixi que l’experiència té la mateixa intensitat des de qualsevol ubicació de l’espai escènic. D’altra banda, s’han aprofitat al màxim els recursos que ofereixen les fonts i els llums del Palau Nacional de Montjuïc, que apareixerà especialment il·luminat, per donar a l’espectacle un caire artístic diferenciat.

La celebració de les campanades serà retransmesa en directe per TV3. Els presentadors seran els actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, personatges de la sèrie televisiva Merlí.

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF





Paraules clau

cap d'any/ cap d'any 2016/