El Bicing creix i arriba a 11 nous barris, augmentant estacions i sumant 1000 bicicletes elèctriques més : Servei de Premsa

El Bicing creix i arriba a 11 nous barris, augmentant estacions i sumant 1000 bicicletes elèctriques més

11/01/2020

Es col·locaran 97 noves estacions a tota Barcelona i s’arribarà a 11 barris que fins ara no disposaven del servei. L’increment més important es donarà als districtes d’Horta-Guinardó, Nou Barris, Sants-Montjuïc, Sant Martí i Gràcia

Es millora el servei que rep l’usuari amb més estacions i una major cobertura al territori, amb més oferta de bicicletes elèctriques, que s’incrementen fins a arribar a un total de 2.000

L’ús del Bicing ha augmentat un 9% des de la implantació del nou servei Els usos de la bicicleta elèctrica superen, de mitjana, els usos de la mecànica

El Bicing segueix creixent després de la implantació del nou sistema, que ha portat un model més modern i versàtil a Barcelona. La seva posada en servei s’emmarca dins l’estratègia del Govern municipal de continuar promovent la mobilitat sostenible a la ciutat.

Avui comença la segona fase de desplegament del nou Bicing que inclou una ampliació territorial que permetrà arribar a 11 barris que fins ara no disposaven de servei i on s’instal·laran 22 noves estacions. A més, s’augmentarà en 75 el nombre d’estacions a la xarxa actual a les zones on hi ha més demanda. La implantació es farà de manera progressiva durant els primers mesos de l’any. A data d’avui ja hi ha 50 estacions preinstal·lades.

 

 

 

D’aquesta manera, en total, s’instal·laran 97 noves estacions per millorar el servei que reben els usuaris i oferir una major cobertura territorial. S’arribarà a una xifra global de 519 estacions repartides per tota la ciutat, que comptaran amb 7.000 bicicletes, de les quals 2.000 seran elèctriques.

[…]

 

Descarregar dossier en format PDFCompartiu aquest contingut