L’Ajuntament recorda a la ciutadania que es manté el confinament i que només s’han de fer els desplaçaments inajornables i imprescindibles : Servei de Premsa

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que es manté el confinament i que només s’han de fer els desplaçaments inajornables i imprescindibles

13/04/2020

El Govern municipal recorda que tot i que demà es reprenen a Catalunya activitats presencials de sectors no essencials que havien quedat paralitzades, continuen vigents les restriccions globals de mobilitat que només permeten els desplaçaments inajornables

A partir de demà, el transport públic reforça la seva oferta entre un 40 i un 65%, amb major increment a les hores punta, amb l’objectiu de mantenir les mesures de seguretat i la distància entre passatge. També s’inicia el repartiment de mascaretes entre els usuaris que l’hagin d’utilitzar

Totes les obres públiques de l’Ajuntament de Barcelona continuaran aturades demà i pel que fa a les privades al voltant del 85% dels expedients oberts tampoc no reprendran l’activitat. L’Ajuntament vetllarà pel compliment de les mesures de l’estat d’alarma

Durant aquest pont de Setmana Santa, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han intensificat els controls policials tant a les entrades com a les sortides de Barcelona per impedir desplaçaments no autoritzats. En total s’han posat 490 denúncies per incompliment de les restriccions

A Barcelona cada dia laborable s’estan deixant de fer 2,3 milions de desplaçaments en transport públic i 1,3 milions de desplaçaments en vehicle privat. A nivell de vehicles que circulen, ha disminuït la proporció de motos i turismes i ha pujat 9 punts la de camions i furgonetes

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut