En marxa el primer mercat majorista d’aliments ecològics d’Espanya : Servei de Premsa

En marxa el primer mercat majorista d’aliments ecològics d’Espanya

09/12/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui, 9 de desembre, Mercabarna inaugura el Biomarket, el primer mercat majorista d’aliments frescos ecològics d’Espanya i també el primer d’Europa pel que fa a concentració d’empreses hortofrutícoles.

L’objectiu d’aquest mercat és satisfer la creixent demanda d’aliments ecològics per part dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. I també donar suport a l’aposta de la ciutat per un model alimentari més just, sa i sostenible, que es concretarà al 2021, any en què Barcelona es convertirà en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Mercabarna aposta per posar en valor la comercialització d’aquests aliments i facilitar-ne així la seva distribució.

[…]

Descarregar nota de premsa en format PDF

 

 

 

 

Paraules clau

Biomarket/ mercabarna/