Jordi Rabassa participa en la presentació d‘Àngels nous’, un nou monument públic a la plaça de la Gardunya : Servei de Premsa

Jordi Rabassa participa en la presentació d‘Àngels nous’, un nou monument públic a la plaça de la Gardunya

11/03/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 12 de març, a les 11.00 hores (Auditori de la planta baixa del Palau de la Virreina. La Rambla, 99), el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, participarà en la presentació d’Àngels nous’, un nou monument públic a la plaça de la Gardunya.

La instal·lació és obra del fotògraf i investigador Jorge Ribalta, i està produït per la Direcció d’Arquitectura Urbana i Patrimoni, de l’àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona; La Virreina Centre de la Imatge i amb la participació de l’Institut Municipal de Mercats i La Massana. El projecte neix de la proposta de la comissió de cultura dels nous veïns dels pisos de protecció oficial d’instal·lar, als espais comuns dels seus habitatges, fotografies de l’exposició Àngels nous. Escenes de la reforma de la plaça de la Gardunya, Barcelona (2005-2018) que es va presentar a La Virreina entre juliol i octubre del 2019.

A la roda també hi intervindran Jorge Ribalta, fotògraf i investigador; Miriam Hidalgo, membre de la Comissió de Cultura de la plataforma veïnal #veïnsgardunya, veïna de la plaça i arquitecta; Valentín Roma, comissari de l’exposició a La Virreina Centre de la Imatge, i Marc Aureli Santos, director de serveis d’Arquitectura Urbana i Patrimoni. Un cop acabada la roda de premsa es farà una visita pels diferents frisos fotogràfics.

 

ATENCIÓ MITJANS
Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat. La roda de premsa es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Ciutat Vella/ plaça de la Gardunya/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina