Inauguració de l’exposició “Els arxius de Rockdelux (1986-2019)” amb motiu de la donació del fons de Rockdelux a la Biblioteca Vapor Vell : Servei de Premsa

Inauguració de l’exposició “Els arxius de Rockdelux (1986-2019)” amb motiu de la donació del fons de Rockdelux a la Biblioteca Vapor Vell

16/06/2021

Al maig de 2020 Rockdelux, una de les revistes més emblemàtiques del periodisme musical espanyol, amb seu a Barcelona, 35 anys de trajectòria i 394 números publicats, va haver de deixar de publicar-se en paper i reorientar-se al nou format digital actual: rockdelux.com.

Va ser llavors quan va decidir donar el seu fons documental a la Biblioteca Vapor Vell ─especialitzada en músiques urbanes─, amb el propòsit que el material que acollien els seus arxius estigués a l’abast de la ciutadania. Tot plegat, juntament amb el fons que la Biblioteca Vapor Vell ha anat  adquirint al llarg dels anys, conforma la col·lecció de música moderna més gran de Barcelona. Per difondre aquesta nova col·laboració, s’ha creat aquesta primera mostra entorn “Els arxius de Rockdelux (1986-2019)”.

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut