Barcelona obre una nova sala d’estudi al districte de Ciutat Vella : Servei de Premsa

Barcelona obre una nova sala d’estudi al districte de Ciutat Vella

18/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Ubicada al carrer Sant Oleguer, 6-8, romandrà oberta de dilluns a dijous, de 20 a 23 hores, durant tot l’any

Amb aquesta nova obertura, Barcelona ja disposa de 10 sales d’estudi permanent, una a cada districte de la ciutat

Avui es posa en marxa la sala d’estudi permanent del districte de Ciutat Vella, l’únic que encara no disposava d’aquest servei. Amb aquesta nova obertura ja són 10 les sales permanents de la ciutat, una per cada districte.

 

 

Ubicada al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) al carrer Sant Oleguer, 6-8, la sala estarà operativa de dilluns a dijous, de 20 a 23 hores, durant tot l’any. L’horari d’obertura s’adapta a l’horari de tancament de l’equipament -a les 20h-, per tal de facilitar que els i les joves que estiguin estudiant en l’espai del CIAJ, puguin continuar la seva activitat sense canviar d’espai.

Aquest espai s’habilitava com a sala d’estudi puntual durant la temporada d’exàmens, però a partir d’avui reforça el seu servei com a sala permanent, oferint un espai tranquil, silenciós i accessible per estudiar al barri del Raval.

La xarxa de sales d’estudi és un servei municipal que posa a l’abast de la ciutadania espais adequats per estudiar i treballar en horari nocturn. A més, ofereixen la possibilitat de crear-hi grups autogestionats de conversa o intercanvi d’idiomes, en horari de 20.30 a 22.00 hores i de forma gratuïta.

Les sales d’estudi són una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i els districtes de la ciutat.

Per consultar tota la informació sobre la xarxa de sales d’estudis municipal i els horaris i disponibilitat de places en temps real, podeu visitar el web del Departament de Joventut.





Paraules clau

Ciutat Vella/