Comencen les obres d’Illa Glòries, la promoció municipal d’habitatge públic més important amb 238 pisos : Servei de Premsa

Comencen les obres d’Illa Glòries, la promoció municipal d’habitatge públic més important amb 238 pisos

24/02/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Es tracta de la promoció pública més important de l’Estat, d’acord amb la informació disponible, suposarà una inversió municipal de 44 milions d’euros i tindrà 125 habitatges en règim de lloguer i la resta en dret de superfície

La promoció, que tindrà més de 800 veïns i veïnes, consta de quatre blocs, amb un projecte arquitectònic innovador coordinat per Cierto Estudio, amb perspectiva de gènere i disseny innovador, amb estances desjerarquitzades i adaptables a qualsevol model familiar i de convivència

L’àmbit de les Glòries, zona en transformació per acollir un gran parc verd i infraestructures com el tramvia i els túnels viaris, concentra un dels pols d’habitatge públic més importants de la ciutat, amb mig miler de pisos assequibles i la majoria de lloguer

 

Descarregar dossier en format PDF

Descarregar renders 1

Descarregar renders 2

Paraules clau

Illa Glòries/