Els nous carrils bici construïts aquest any tenen una mitjana global de més de 24.000 usos diaris : Servei de Premsa

Els nous carrils bici construïts aquest any tenen una mitjana global de més de 24.000 usos diaris

08/01/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Al llarg del 2022 han finalitzat les obres de 9 trams de carril bici que a dia d’avui ja estan en servei. 4 trams més estan en obres i a principis de 2023 es preveu començar la construcció de 5 trams més d’infraestructura ciclista

Entre les actuacions realitzades destaquen les intervencions per baixar de vorera a calçada els carrils bici de l’avinguda Diagonal i de la Gran Via, i els nous trams de carril bici de Sants, la Ronda Guinardó i Sant Andreu

Al mes de gener també es donarà el tret de sortida a la construcció de trams destacats com el dels carrers Mallorca, Independència o Ronda de Sant Pere, entre d’altres. En total, el darrer any s’han sumat 7,32 nous quilòmetres de carril bici i se n’han millorat 4,66

Aquest 2022 l’Ajuntament de Barcelona ha donat un impuls a la infraestructura ciclista a la ciutat. L’augment s’emmarca en l’aposta que està fent el Govern municipal per millorar i ampliar la xarxa de carrils bici, d’acord amb els objectius marcats al Pla de Mobilitat Urbana (PMU) 2024. Durant aquest any s’han construït 9 trams de carrils bici a diferents punts de la ciutat, que han permès sumar 7,32 quilòmetres i millorar-ne 4,66. Els nous trams executats ja tenen una mitjana global superior als 24.000 usos diaris.

[…]

 

 

Descarregar dossier en fomart PDF

Paraules clau

carrils bici/