Els busos de TMB estrenen un nou sistema d’informació a l’usuari amb més de 1.600 noves pantalles : Servei de Premsa

Els busos de TMB estrenen un nou sistema d’informació a l’usuari amb més de 1.600 noves pantalles

10/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els nous dispositius oferiran més informació, més visual i en temps real

El projecte s’emmarca en el programa de millora de la informació de servei a l’usuari evolucionant cap a nou sistema multicanal, més avançat digitalment i amb més prestacions per fer més fàcils els desplaçaments ens bus

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha adquirit 1.670 pantalles ultrapanoràmiques de 29 polsades per augmentar la qualitat i la quantitat de la informació de servei, imprescindible per donar un bon servei de mobilitat. Així, es renova l’actual sistema de panells leds amb noves pantalles digitals per donar una informació més clara i útil, actualitzada en temps real, i incorporant altres aspectes com l’accessibilitat, la intermodalitat i les prestacions multicanal.

Actualment, ja porten aquestes noves pantalles 10 autobusos (4 estàndars i 6 articulats) i en els propers mesos es continuarà la instal·lació a la resta de la xarxa, mentre es van incorporant nous continguts més dinàmics, fins tenir tota la flota amb les noves pantalles i tots els nous continguts al 2024. La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha afirmat que amb aquest nou sistema d’informació “es millora l’experiència client, amb una major qualitat del servei pel que fa a informació i accessibilitat”.

El projecte, executat conjuntament amb la implantació del sistema de videovigilància a bord dels autobusos i amb un valor aproximat de 10 milions d’euros, compta amb fons NextGenerationEU del pla de de Recuperació, Transformació i Resiliència de la UE per impulsar les economies i recuperar-se de les conseqüències de la pandèmia.

[…]

 

Descarregar nota de premsa de PDF





Paraules clau

tmb/