Janet Sanz participa a la presentació del llibre ‘Survey Barcelona. Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023’ : Servei de Premsa

Janet Sanz participa a la presentació del llibre ‘Survey Barcelona. Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023’

06/03/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts, 7 de març, a les 18.30 hores, a l’auditori del Disseny Hub Barcelona (entrada pel carrer Àvila), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures, Janet Sanz, participarà a la presentació del llibre Survey Barcelona. Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023. A l’acte, també hi participaran Adrià Goula, arquitecte, fotògraf i coordinador de l’obra; Xavier Matilla, arquitecte en Cap de l’Ajuntament de Barcelona; Valentín Roma, director de La Virreina. Centre de la Imatge; i Àgueda Bañón, directora de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyats pels fotògrafs que han participat en el projecte i amb la participació de l’arquitecta Marina Povedano, que exercirà com a moderadora.

L’Ajuntament de Barcelona publica ‘Survey Barcelona. Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023’.Es tracta d’una mirada sobre la ciutat i les diferents intervencions que s’hi han realitzat durant els últims anys a través de la fotografia, des de grans transformacions en l’espai públic, nous equipaments o habitatge social, fins a petites actuacions en carrers i places.

El projecte està dividit en dos volum. Al Volum I: Mirades deu fotògrafes i fotògrafs plasmen, a partir de deu criteris temàtics els canvis que ha experimentat Barcelona en els últims anys, creant un conjunt d’imatges que aporten una visió coral sobre l’evolució de la ciutat. El Volum II: Projecte ofereix una mirada sobre els grans projectes centrals desenvolupats a la ciutat com les superilles, els grans eixos, l’increment de verd, ciutat jugable, escoles, millora de barris, reactivació de teixits econòmics, mobilitat sostenible, equipaments i habitatge.

Els dos volums, que es complementen entre ells, ofereixen una visió completa i coherent sobre el conjunt de les intervencions i les noves aportacions arquitectòniques i urbanístiques que s’han fet en els darrers anys a la ciutat de Barcelona.

 

Dossier de premsa (PDF)





Paraules clau

Survey Barcelona/