[MATERIAL AUDIOVISUAL] L’escriptora Najat el Hachmi serà la pregonera de la festa major de Barcelona : Servei de Premsa

[MATERIAL AUDIOVISUAL] L’escriptora Najat el Hachmi serà la pregonera de la festa major de Barcelona

25/07/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La lectura del pregó, el 22 de setembre al Saló de Cent, obrirà una intensa programació festiva musica, arts de carrer i cultura popular que s’allargarà fins al dia 25.

El cartell de La Mercè 2023 és obra de l’il·lustrador barceloní Chamo San; s’inspira en l’estètica dels anys setanta i els fanzines en blanc i negre, amb un traç detallista i minuciós.

L’obra gràfica evoca un gran castell integrat per personatges representatius de la festa major: alguns imaginaris i altres vinculats a la cultura de la ciutat.

 

 

Kíiv és la ciutat convidada d’enguany, amb una programació especial que es farà present en tots els àmbits de la festa i un llegat a la ciutat en forma de gegants construïts expressament.

Els concerts de La Mercè 2023 estrenaran un nou espai a les Corts, i es recuperarà l’escenari emblemàtic de la Plaça Reial.

Mercè Arts de Carrer (MAC) canvia d’ubicació i tindrà lloc al Parc de l’Estació del Nord i a l’espai de la superilla de Consell de Cent.

La Ciutadella es transforma aquest any en el nou escenari de Terra i Gust, amb propostes musicals i una fira d’alimentació sostenible, i acollirà també l’Associa’t, l’espai de trobada del teixit associatiu i comunitari de la ciutat.

 

 

Material audiovisual:





Paraules clau

Mercè 2023/