Arriba la “Mercè més esportiva” amb una agenda carregada d’activitat física : Servei de Premsa

Arriba la “Mercè més esportiva” amb una agenda carregada d’activitat física

13/09/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Com cada any, setembre és el moment de la Festa Major de Barcelona i la ciutat s’omple d’opcions d’oci, cultura i, també, de molt esport. Una vegada més, l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports (IBE), ofereix una àmplia programació esportiva per compartir i gaudir fent activitat saludable o seguint competicions internacionals.

 

 

Entre els plats forts, destaca la clàssica i tradicional Cursa de la Mercè, que arriba a la seva edició número 45, i que, gràcies a l’acord de col·laboració amb Bimbo, aquest any ha passat a denominar-se Cursa de la Mercè Bimbo Global Race. D’altra banda, la 10a edició de la Jornada Inclusiva tindrà lloc al Passeig Lluís Companys el 23 de setembre i la Festa del Fitnes tornarà a omplir de música i de coreografies adaptades per a tothom el Moll de la Fusta el diumenge dia 24.

A més, Barcelona també acollirà molts altres esdeveniments esportius com el 5è TICB Aigües Obertes – 95a Travessia al Port de Barcelona, el 17è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral, el 7è Aquatló CET10 Barcelona, l’Extreme Barcelona 2023, el IV Torneig Internacional de la Mercè de Softball Sènior Masters, el 13è TICB de Futbol Sala Special Olympics – Federació ACELL, el 19è Trofeu Internacional de Ciclisme en Pista Ciutat de Barcelona-X Memorial Miquel Poblet i el Festival de CrossFit Inclusiu Wodcelona, entre d’altres.

[…]

 

 

Descarregar tot el dossier de premsa (PDF)

lamerce.barcelona





Paraules clau

esport/ Mercè/ Mercè 2023/