Sonia Fuertes participa en el primer acte de reconeixement d’empreses del Làbora : Servei de Premsa

Sonia Fuertes participa en el primer acte de reconeixement d’empreses del Làbora

20/03/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 21 de març, a les 12 hores, a l’Hotel Princess (avinguda Diagonal, 1) la comissionada d’Acció Social, Sonia Fuertes, participarà en la benvinguda institucional del primer acte de reconeixement d’empreses del Làbora. Aquest programa d’inserció laboral desdobla la seva jornada de networking en dues: una per a només empreses, que se celebra demà, i una segona per a empreses i persones participants.

El programa de l’acte es construirà amb una benvinguda institucional, on a més de la la comissionada intervindrà la directora d’Ocupació de Creu Roja, Antònia Giménez; una xerrada inspiradora sobre el rol social de les empreses del futur per activar noves maneres de relació i incrementar noves oportunitats laborals per a les persones que estan en el programa, a càrrec de l’experta en lideratge Mercè Brey; un diàleg entre empreses aprofundint en les principals idees de la xerrada; i un networking final amb pica pica inclòs on les empreses es podran trobar i compartir experiències i consells de forma informal. Aquest espai de treball final s’ubicarà en dues temàtiques: per una banda, la fidelització del talent i per l’altra, sobre el compromís social a l’empresa.
Les empreses convidades, 83 en total, estaran acompanyades durant la jornada per les entitats que gestionen la governança del programa, les entitats que lideren la prospecció d’empreses i les seves professionals i les tècniques del Làbora.

Més informació





Paraules clau

empreses/ Làbora/ reconeixement/