En marxa el dispositiu municipal per les eleccions del 12M : Servei de Premsa

En marxa el dispositiu municipal per les eleccions del 12M

08/05/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ja té en marxa tot el dispositiu que ha de garantir el correcte desenvolupament de les Eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. En total a Barcelona hi ha 1.088.873 persones amb dret a vot en unes eleccions on hi haurà un total de 299 col·legis electorals on es constituiran 1.688 meses.

Des de la Direcció de Serveis d’Edificis Municipals, de la Gerència de Serveis Generals i del Departament de Població i Processos electorals, així com de la Direcció de Serveis de Secretaria General, s’encarreguen de la coordinació de tota la xarxa creada per les Gerències Territorials (Districtes), Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut Municipal de Mercats, entre d’altres.

Com a novetat, i fruit d’aquesta coordinació, s’ha homogeneïtzat tota la documentació gràfica dels 299 centres electorals i l’Ajuntament disposa d’una eina automàtica per tenir el control en temps real de l’estat dels centres electorals i les seves 1688 meses (oberts, muntats i constituïts).

Per la banda de la logística, aquest dispositiu garanteix tota la gestió per tal que la jornada electoral sigui possible. Dins de la logística, destaca el repartiment de:

Així mateix des de l’Oficina Municipal de Dades (OMD) s’ha elaborat el dossier pre-electoral amb un recull de les principals dades d’aquesta convocatòria a la ciutat de Barcelona

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF

 

 





Paraules clau

dossier pre-electoral/ eleccions/