Presentat el Formula 1 Barcelona Fan Festival 2024 : Servei de Premsa

Presentat el Formula 1 Barcelona Fan Festival 2024

14/05/2024Temps estimat de lectura: 3 minuts

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha presentat avui a casa Amatller, cor del modernisme i epicentre del Passeig de Gràcia, el Formula 1 Barcelona Fan Festival 2024. El centre de la ciutat acollirà una sèrie d’activitats per celebrar l’arribada del Campionat del Món de Formula 1™ FIA a Catalunya i per acostar la F1 a la ciutadania.

El Formula 1 Barcelona Fan Festival tindrà lloc del 15 al 22 de juny al centre de Barcelona, mentre que el FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024 se celebrarà del 21 al 23 al Circuit.

El Fan Festival comptarà amb diverses propostes com el Formula 1 Barcelona Fan Village, situat a Plaça Catalunya. Allà es podran trobar monoplaces d’F1 exposats, rèpliques d’un box per dins, d’un podi i d’un trofeu, així com activitats de simulació de Pit Stop, botigues de marxandatge de productes oficials d’F1 i molt més. A Plaça Catalunya també s’instal·larà un escenari amb pantalla gegant amb entreteniment, activitats i des d’on es podrà seguir la sessió de classificació del Gran Premi en directe. També hi haurà concerts tots els dies a la nit.

D’altra banda, els fans podran gaudir del Formula 1 Live Barcelona, que arriba amb un autèntic plat fort: el Road Show. La tarda del 19 de juny els monoplaces d’F1 rodaran pels carrers de Barcelona en un show que promet ser memorable. A partir de les 18h, alguns dels pilots actuals d’F1 conduiran els seus cotxes pel Passeig de Gràcia i per davant d’edificis emblemàtics de la ciutat comtal. Una vegada acabi el Road Show, a l’escenari del Fan Village tindrà lloc el Fans Forum (de 19.30 a 21h), pel qual passaran pilots d’F1 i hi haurà entreteniment i música en directe.

La presentació del F1 Barcelona Fan Festival ha comptat amb la presència del Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i President del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent, el Regidor d’Esports de Barcelona, David Escudé, el Secretari General d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Conseller Delegat del Circuit de Barcelona-Catalunya, Oriol Sagrera, i la Cap de Curses i Desenvolupament de Mercat de la Formula 1, Kate Hodgkinson.

Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i President del Circuit de Barcelona-Catalunya:

“El del 2024 serà el millor Gran Premi que s’hagi celebrat mai al Circuit de Barcelona-Catalunya. La ciutat de Barcelona viurà aquest any una proposta innovadora i extraordinària, amb la ciutadania com a protagonista clau en tots els esdeveniments que s’aniran produint. El Circuit, la ciutat de Barcelona i la Fórmula 1 conformen una història d’èxit imprescindible.”

David Escudé, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona

“L’Ajuntament de Barcelona ha intensificat al màxim la relació amb el Circuit. Volem acompanyar-lo en aquesta nova etapa que ara comença amb tota l’ambició i col•laboració possible. En aquest sentit, Barcelona és una de les millors ciutats del món per organitzar i acollir esdeveniments esportius i estarem al costat d’aquest projecte.”

 

Descarregar dossier en format PDF

Imatges

Paraules clau

F1/ Fòrmula 1 Fan Festival/