L’OMD publica els resultats de les eleccions del 9J a BCN ciutat amb dades a nivell de districtes barris i seccions censals : Servei de Premsa

L’OMD publica els resultats de les eleccions del 9J a BCN ciutat amb dades a nivell de districtes barris i seccions censals

10/06/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Oficina Municipal de Dades (OMD), ha publicat el dossier amb els resultats de les eleccions al Parlament Europeu del 9J a BCN ciutat.

https://portaldades.ajuntament.barcelona.cat/ca/

https://portaldades.ajuntament.barcelona.cat/ca/estad%C3%ADstiques/6avd6z7gqw

A través del Portal de dades es pot accedir als resultats a Barcelona amb taules estadístiques (dades de cens electoral, participació i vots a candidatures per la ciutat, districtes i barris),  microdades (per Àrees Estadístiques Bàsiques i seccions censals).

També es pot accedir a l’aplicatiu interactiu (dades de Barcelona de totes les convocatòries electorals de la democràcia) i l’evolució del nombre de dones candidates i electes.

També està disponible l’informe postelectoral on poder consultar la normativa electoral, les principals dades i la relació de candidatures proclamades. Inclourà un resum sintètic, una visió global dels resultats a Espanya  i una visió molt detallada dels resultats a Barcelona; la participació i els vots a candidatures per districtes i barris, amb mapes dels partits més votats i d’implantació de les principals candidatures.

També hi ha comparatives dels resultats per seccions censals (dades i mapes), i per últim, un annex d’enquestes preelectorals.

 

Dossier Postelectoral. Eleccions al Parlament Europa

 





Paraules clau

eleccions 9J/