You are here

Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona

Notícies

Breus Sant Andreu

12/07/2024

Cultura i lleure. Breus de Sant Andreu premia quatre obres de microteatre que es representaran a la Fabra i Coats

Consulta la programació del FABRESTIU 2024!

04/07/2024

Cultura i lleure. Comencem amb la nova programació de Fabrestiu 2024!

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.