You are here

Degustació "Maridatge de vins i caves amb Xocolata"

Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona

Notícies

Breus Sant Andreu

12/07/2024

Cultura i lleure. Breus de Sant Andreu premia quatre obres de microteatre que es representaran a la Fabra i Coats

Consulta la programació del FABRESTIU 2024!

04/07/2024

Cultura i lleure. Comencem amb la nova programació de Fabrestiu 2024!

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.