You are here

Amstrad Eterno, la nostàlgia dels 80

Amstrad Etern és la primera fira d'Espanya dedicada a la companyia que tant ens va fer gaudir en els anys 80 i 90 amb els seus ordinadors.

La fira Amstrad Eterno torna aquest any 2021 després de la cancel·lació de l'edició de 2020 per motiu de la pandèmia per coronavirus.

 

Amstrad Eterno torna el 25 de setembre a l’Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats després d’haver aturat màquines el 2020. A la cinquena edició de l’esdeveniment dedicat a la companyia de l’Alan Sugar, tornen les ponències amb membres destacats de l’Edat d’Or del software espanyol, com Pablo Ruiz, Carlos Abril i Luis Rodriguez de Dinamic, Ángel Luis Sánchez, conegut per ser l’il·lustrador de Zigurat (a més de l’autor dels dos últims cartells de la fira) o José Antonio Martín, el músic de Creepsoft, que explicará els entramats del joc Space Moves al costat dels seus companys de Retrobytes Productions.

Exposicions, stands, tornejos i convidats d’altres sistemes de 8 bits, com ZX Spectrum o Commodore 64, seran els alicients per a passar el dia a l’Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats des de les 10 del matí a les 20h.

El mestre Fran Gallego inaugurarà la fira amb una de les seves didàctiques conferències, mentre que la clausura anirà de la mà de l’entrega de premis “Amstrad Eterno”. Aquestes són la resta de ponències que Amstrad Eterno acull aquest any:

De 10.30 a 11.30h – Crear videojuegos en Amstrad o ir a Marte ¿Qué es más fácil? (A càrrec de Fran Gallego)

De 12 a 13h – Así se hizo Space Moves (Retrobytes Productions amb Toni Ramírez i José Antonio Martín)

De 13.15 a 14h – Alhambra Tales, el nuevo juego de Raúl Ortega

De 16 a 17.30h – De Dinamic a Fx Interactive (A càrrec de Pablo Ruiz, Luis Rodríguez i Carlos Abril)

De 18 a 18.45h – El arte de las portadas de Zigurat (A càrrec d’Ángel Luis Sánchez)

De 19.15 a 19.45h – Cerimònia d’entrega dels premis Amstrad Eterno 2020.

 

 

Notícies

Acte de presentació de la “Guia per la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situació de soledat” a l'Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats

05/10/2021

societat. La Guia per a la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situacions de soledat és un recurs adreçat a tots els i les professionals que treballen amb adolescents i joves.

Dijous 7 d'octubre, Consell Plenari del Districte de Sant Andreu

05/10/2021

Ajuntament. La sessió es desenvoluparà de forma semipresencial i es podrà seguir des de la web del Districte a partir de les 18 h.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.