You are here

LITERAL continua i s'adapta a la nova normativa

Convertim la Fira Literal en festival literari i el mercat del llibre passa a ser online.

D'una banda, convertim la fira en festival literari, en format híbrid (físic i online), mantenint la programació d'activitats previstes de presentacions, converses i debats. De l'altra, reforcem la nova web de la Fira amb un gran catàleg de llibres radicals, que podran ser adquirits de forma online.

COMUNICAT LITERAL D’HIVERN:

LITERAL CONTINUA I S’ADAPTA A LA NOVA NORMATIVA

Convertim la Fira Literal en festival literari i el mercat del llibre passa a ser online.

La darrera normativa publicada per la Generalitat de Catalunya fa impossible mantenir la Fira tal com la teníem prevista i ens obliga a adaptar la LITERAL D’HIVERN a l’actual moment. D’una banda, convertim la fira en festival literari, en format híbrid (físic i online), mantenint la programació d’activitats previstes de presentacions, converses i debats. De l’altra, reforcem la nova web de la Fira amb un gran catàleg de llibres radicals, que podran ser adquirits de forma online.

Des de la Fira LITERAL ens reivindiquem com a espai de salut col·lectiva i ens adaptem a la nova normativa per tal que la fira es pugui celebrar fisicament als espais del recinte de la Fabra i Coats i l’Ateneu L’Harmonia. Perquè, si en moments com l’actual ens hem adonat que una sanitat i una educació públiques, universals, de qualitat i gratuïtes són imprescindibles per garantir la salut i el futur de tots i totes, la cultura i  les idees crítiques també són eines d’articulació comunitària i de cohesió social imprescindibles, que necessiten espais de trobada oberts i al mateix temps segurs per poder realitzar-se.

Així que, adpatant-nos a les actuals condicions i a les mesures sanitàries que el moment exigeix, la Fira LITERAL:

· Es manté físicament en format de festival literari. Durant els dies 12 i 13 de desembre la Fàbrica de Creació, l’Espai Bota i l’Ateneu L’Harmonia s’ompliran d’idees i reflexions crítiques, amb presentacions de llibres, debats i converses. Les activitats seran obertes al públic, amb un aforament previst d’almenys el 50% a totes les sales, prèvia reserva gratuïta de seient. Alhora, aquestes activitats també es retransmetran en directe per internet a l’espai de Literal TV al nou web de la Fira.

·El mercat del llibre passa a ser en forma virtual. A partir del 2 de desembre i fins els dies de Nadal el mercat virtual exposarà més d’un miler de llibres del centenar d’editorials participants a la fira, que podran ser adquirits per les persones que ho desitgin. Els exemplars podran ser recollits a llibreries vinculades a la fira o enviats a les respectives cases.

La Fira Literal apostem per una cultura crítica, alliberadora, participativa i transformadora!

https://literalbcn.com

Notícies

Jornada entorn el món del treball i la seva dimensió històrica a Fabra i Coats

21/01/2021

Aquest seminari té vocació de crear un espai de reflexió per a la definició d'un equipament de barri i ciutat al recinte de Fabra i Coats.

El futur Centre d’Interpretació del Treball i la Ciutat del MUHBA al Recinte Fabra i Coats

14/01/2021

El futur espai del Museu d'Història de Barcelona a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Xerrada realitzada el passat 14 de maig de 2020, en el marc de la Setmana d’Arquitectura.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.