Els titelles són per al setembre

18/09/2018 - 10:42 h

Districte Nou Barris

13ª edició del festival organitzat per l’associació Titellaire de Roquetes

13ª edició del festival organitzat per l’associació Titellaire de Roquetes

Com cada any per aquestes dates, i ja en van 13, som a les portes d’una nova edició de la “Titellada, la Mostra de Titelles de Les Roquetes”.

Del dimarts 25 al dissabte 29 de setembre, places i equipaments ofereixen espectacles de caire familiar, amb l’objectiu d’oferir als infants un oci creatiu i participatiu, i, per tant, oferir també una accessibilitat lliure i gratuïta a la cultura popular, representada, en aquest cas, pels titelles. Aquí us n’adjuntem la programació.

A més, al llarg del mes hi trobareu també exposicions, xerrades, tallers a les escoles i, fins i tot, un homenatge a una companyia de titelles en actiu amb una trajectòria professional significativa.

Totes les activitats estan organitzades per l’associació Titellaire de Roquetes i són gratuïtes.

L’associació Titellaire de Roquetes

L’associació Titellaire de Roquetes és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2006 amb la intenció de fomentar la convivència i el civisme al barri de Roquetes,  a partir de la promoció de la cultura popular i tradicional tot fent del titella un veritable eix per a la cohesió social.

També organitza, conjuntament amb l’Ateneu Popular Nou Barris, un altre festival de titelles, el Ròmbic, destinat en aquest cas al públic adult.