ArtsLibris torna al Mercat de Sant Antoni

07/06/2022 - 12:29

Fires. Del 10 al 12 de juny tindrà lloc l'ArtsLibris, la Fira Internacional del Llibre d’Artista, una vegada més a l'Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni.

Del 10 al 12 de juny tindrà lloc l'ArtsLibris, la Fira Internacional del Llibre d’Artista, una vegada més a l'Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni.

En els tretze anys d’existència, ArtsLibris s’ha consolidat com una de les fires del llibre d’artista internacionals més importants del món, i fa possible la trobada entre editors i artistes d’àmbit global, amb professionals del sector i amb el públic local.

Durant tres jornades, hi exposaran un centenar d’editors i hi haurà l’Speakers’ Room i l’Speakers’ Corner, uns espais dinàmics per a la discussió, la difusió i l’intercanvi dels autors, els editors i el públic en general, a més de diversos tallers, com els d’enquadernació, estampació i quadern de viatge.

La Direcció de Serveis Editorials de l’Ajuntament de Barcelona i diversos espais culturals municipals – La Virreina Centre de la Imatge, La Capella, la Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació i el Museu del Disseny de Barcelona – Disseny Hub – comparteixen expositor i presenten algunes de les últimes publicacions.

Presentacions de llibres municipals

Divendres, 10 de juny · 16.30 h

Vinçon. 1929-2015

Amb María José Balcells i Llorenç Bonet (Speakers’ Room). Publicació del Museu del Disseny.

Dissabte, 11 de juny · 16.00 h

Una exposició de debò

Amb Martí Anson i Joana Hurtado (Speakers’ Room). Publicació de la Fabra i Coats. Cente d’Art Contemporani i Fàbrica de Creació.

Horari:

Divendres 10: de 12.00 a 20.00 h

Dissabte 11: d’11.00 a 20.00 h

Diumenge 12: de 10.00 a 17.00 h

More info