Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

La Sala Ciutat és una llibreria especialitzada en publicacions sobre la ciutat de Barcelona.

Llibres i ciutat són els eixos que formen un projecte en procés de creixement.

C/ Ciutat, 2 (Ciutat Vella)

Entrada gratuïta

De dilluns a divendres: de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores

Dissabtes: de 10 a 14 hores

 • Sala Ciutat

  La Sala Ciutat està situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat. Els orígens de l’espai es remunten a segles enrere, a les diverses ampliacions que s’han dut a terme a les dependències de l’Ajuntament de Barcelona. Després d’una reforma arquitectònica de l’espai, la Sala Ciutat va obrir les portes l’any 2008.

  Avui consta d’una llibreria especialitzada en publicacions sobre Barcelona.

   

 • Llibreria

  La llibreria s'ha remodelat per fer-la més eficient, se n'ha ampliat el fons i s'hi han creat noves zones temàtiques. A més, s'hi han incorporat publicacions que editen els museus i centres culturals de la ciutat.

  A l’ampli catàleg de publicacions trobaràs des de còmics fins a obres de filosofia, urbanisme o poesia; des d’història fins a ficció, sempre amb Barcelona com a nexe. Tot el catàleg de publicacions de la llibreria es pot consultar a Barcelona Llibres

Publicacions destacades