Nou catàleg de Barcelona Llibres

02/09/2022 - 13:55

Llibres. Estrenem nou catàleg de Barcelona Llibres, un directori dels més de 260 títols vius editats per la Direcció de Serveis Editorials que ens revelen la nostra ciutat des de múltiples vessants.

Estrenem nou catàleg de Barcelona Llibres, un directori dels més de 260 títols vius editats per la Direcció de Serveis Editorials –en format paper i digital– que ens mostren des de múltiples vessants Barcelona i els seus habitants. El catàleg en format paper es pot recollir a la Sala Ciutat (c. de la Ciutat, 2), la llibreria de l'Ajuntament de Barcelona.

Us convidem a endinsar-vos en les diferents pells de Barcelona a través de les publicacions de Barcelona Llibres. La ciutat dels barris i de les persones, de la història i la memòria, de la tradició popular i la transgressió, de trajectòries insignes i de vides anònimes, de l’arquitectura, la fotografia i l’art urbà…

Descobriu les col·leccions en les quals s’emmarquen les nostres publicacions: «Gent de Barcelona», «Barcelona Ecologia», «Barcelona Present i Futur», «Barcelona Arquitectura i Urbanisme», «Barcelona Literària», «Barcelona en Vinyetes», «Barcelona Beceroles», «Barcelona Ciutat i Barris», «Darrere la Càmera», «Arts a la Ciutat», «Carnet de Voyage» i «Biblioteca Secreta».

Al catàleg també hi trobareu els llibres que hem coeditat amb diferents editorials privades a través de les convocatòries de processos de selecció que vam iniciar el gener del 2021. Aquesta aliança ens permet millorar la difusió i la promoció dels nostres llibres, alhora que donem suport al sector editorial del país.

També destaquem la trentena de llibres que us podeu descarregar de manera totalment gratuïta en format PDF al web Barcelona Llibres des del menú E-books.