En marxa una campanya de respecte als vianants

Els vianants implicats en sinistres de trànsit són un dels col·lectius més vulnerables. A més, els atropellaments són els sinistres que causen lesions més greus. Amb l’objectiu de reduir la sinistralitat i el número de víctimes, la Guàrdia Urbana activa aquest dilluns una campanya, que es mantindrà activa fins diumenge durant les 24 hores del dia.

..
06/11/2023 - 12:49 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

Aquesta campanya de prevenció, coordinada pel Servei Català de Trànsit (SCT), està orientada a reduir el risc d’atropellament i protegir els vianants. Per això, posarà una atenció especial a combatre les infraccions dels conductors dels diferents tipus de vehicles, també els de mobilitat personal, com els patinets elèctrics.

En concret, es corregiran infraccions com la manca de respecte als passos de vianants, les infraccions comeses a les illes de vianants o la circulació prohibida per les voreres. També es vigilaran les conductes antireglamentàries que entorpeixin la circulació o que originin perjudicis o molèsties innecessàries a les persones que transitin pel carrer.