Es presenta el calendari solidari de Bombers amb Causa a l’Espai Bombers

Aquest dilluns, 13 de novembre, s’ha presentat la tretzena edició d’aquesta iniciativa solidària, en la qual participen els Bombers de Barcelona, a més dels cossos de la Generalitat i d’Andorra i els Pompièrs d’Aran. Els fons recaptats es destinaran a finançar projectes vinculats a la salut de la infància.

..
13/11/2023 - 20:31 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

Durant l’acte s’ha entregat el xec de 99.000 euros recaptats per la tasca solidària que s’ha dut a terme durant el 2023, que serviran per finançar nou projectes de l’Hospital Sant Joan de Déu i per donar continuïtat a cinc projectes socials d’anys anteriors. Podeu conèixer en detall els projectes al web de Bombers amb Causa.

Justament l’Espai Bombers és un dels llocs on es pot comprar el calendari dels Bombers amb Causa del 2024. També es pot adquirir a les diverses fires i activitats a l’aire lliure en què participen els cossos de bombers, així com a la botiga en línia de l’Obra Social Sant Joan de Déu, a la cooperativa Abacus, en alguns parcs de bombers i en diversos establiments locals. Properament també es podrà adquirir als parcs de bombers de Barcelona. També es pot comprar a través del seu web.

L’autoprotecció i la prevenció com a fils conductors

Com cada any, per al calendari s’han fet tretze sessions fotogràfiques amb nens i nenes atesos a Sant Joan de Déu de Barcelona i a Sant Joan de Déu Terres de Lleida amb bombers i bomberes dels quatre cossos que formen part del projecte. Les imatges il·lustren el risc d’exclusió dels infants amb una discapacitat o que pateixen una malaltia o un trastorn de salut mental. Enguany el fil conductor és l’autoprotecció dels bombers i bomberes i les tasques que fan i els elements que utilitzen per a la prevenció.

En el cas dels Bombers de Barcelona, hi va haver dues sessions, als parcs de Llevant i de la Zona Franca. Van tenir com a protagonistes la Matilde i el Pau, que van passar una jornada divertida amb la complicitat dels bombers i bomberes i els van ajudar a fer algunes de les tasques habituals.

Més informació

Notícies relacionades