S’entreguen 226 guardons en la Diada de la Guàrdia Urbana del 2023

Ahir a la tarda va tenir lloc a l’auditori del CCIB la cerimònia de la Diada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que inclou l’homenatge al personal jubilat i el lliurament de les medalles d’antiguitat, les medalles al mèrit i les plaques de reconeixement del cos.

..
26/10/2023 - 10:08 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

En primer lloc, es van lliurar 142 medalles i 15 plaques, per posar en relleu la important tasca que desenvolupen diferents persones i entitats al llarg de l’any per la ciutat i per agrair-los la col·laboració en l’àmbit de la seguretat i la prevenció:

  • Quaranta quatre medalles d’honor al mèrit externes per la tasca i la col·laboració amb la Guàrdia Urbana de les persones guardonades.
  • Onze plaques de reconeixement externes a grups i entitats en reconeixement de la seva col·laboració amb el cos i el seu bon servei a la ciutadania.
  • Setanta-vuit medalles d’honor internes per la trajectòria i les accions rellevants dutes a terme pels membres del cos guardonats.
  • Quatre plaques de reconeixement internes a diversos equips i serveis de la Guàrdia Urbana.
  • Vint medalles internes per 25 anys de servei a les persones del cos que han arribat a aquesta antiguitat.

Després va tenir lloc l’entrega d’obsequis als 63 jubilats i jubilades que deixen el cos aquest any. L’acte també va servir per acomiadar els 3 gossos de la Unitat Canina que deixen de formar part del cos i donar les gràcies a les persones que els han adoptat.

El moment més emotiu de la cerimònia va arribar a la part final, amb l’homenatge als tres agents que han mort durant el darrer any.

La jornada va ser amenitzada pel compositor Manu Guix.