La Guàrdia Urbana torna un any més al Pride BCN

La Guàrdia Urbana torna a participar, un any més, al Pride BCN. En aquesta edició 2024, tindrà un estand informatiu avui i demà, juntament amb Mossos d’Esquadra, en la mostra d’entitats ubicada a la plaça de Catalunya.

..
16/07/2024 - 12:06 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

Entre les 11.00 i les 21.00 hores, els agents oferiran informació sobre el procés d’accés al cos policial, així com assessorament sobre prevenció i actuació davant conductes de discriminació del col·lectiu LGTBIQ+.

El lema de l’edició del Pride d’enguany és “Reivindicació. Visibilitat. Celebració”. Per a més informació sobre el programa, podeu visitar el web del Pride BCN 2024.

Manifestació

La manifestació del Pride BCN, amb una participació de 62 carrosses i comparses, s’iniciarà aquest dissabte, a les 18.00 hores, a la plaça de la Universitat i, a continuació, passarà per la gran via de les Corts Catalanes, plaça de Tetuan i passeig de Sant Joan, fins a arribar al passeig de Lluís Companys.

Les restriccions de mobilitat començaran a les 7.30 hores de dissabte, en què es tallarà el trànsit a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i començaran a arribar les carrosses. Posteriorment, a les 15.30 hores, també es tallarà el trànsit de la calçada central de la gran via de les Corts Catalanes, i a partir de les 17.30 hores hi haurà restriccions de mobilitat durant tot el recorregut.