Participeu en la Milla Nàutica Solidària dels Bombers de Barcelona!

La vuitena edició de la Milla Nàutica Solidària tindrà lloc aquest diumenge, 30 de juny, a les 10.00 hores, a la platja del Bogatell (al costat de la Base Nàutica). Tothom pot venir a veure participar les més de sis-centes persones que de moment hi ha inscrites en l’esdeveniment.

..
25/06/2024 - 14:59 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

Es tracta d’una trobada que organitza cada any l’Agrupació Cultural i Esportiva dels Bombers de Barcelona, una travessa aquàtica no competitiva (no hi ha premis guanyadors) en què els nedadors i nedadores tenen dues hores per nedar qualsevol de les distàncies que escullin: mitja milla nàutica o una, dues o tres.

Les inscripcions en línia estaran obertes fins a dues hores abans de l’inici de la prova o bé fins a arribar a les mil persones inscrites. El preu és de 15 euros, que es destinaran íntegrament a l’Associació Espanyola de Linfangioleiomiomatosis, una malaltia pulmonar poc coneguda que afecta principalment dones. En aquest mateix enllaç també es pot fer una donació sense participar en la travessa.

Hi poden participar nedadors i nedadores a partir de 14 anys capacitats per nedar la distància escollida (els menors d’edat necessitaran permís patern). El reglament de participació està disponible aquí.