Durant tot l'any, des del Mercat de l'Abaceria han promogut el Rebost solidari de Gràcia, aportant i repartint aliments i productes de necessitat a persones del barri que ho necessiten. La Maribel Ampolla, presidenta i paradista del mercat, ens explica que cada dissabte es fa recollida a totes les parades que hi participen i es guarda a la càmera per dilluns fer-ne el repartiment. A... Seguir llegint
Des del Mercat del Ninot, i concretament des de la seva aula de cuina, ofereixen una variada sèrie de tallers gastronòmics habitualment i actualment, ho fan online. Encara no els coneixeu? Amb l'objectiu de fomentar la cuina de mercat, de qualitat, i amb productes frescos, la xef Anna de Pablo dedica els seus tallers a diversos tipus de plats i productes on els alumnes aprendran un... Seguir llegint
L’ou és possiblement l’aliment més complet de la nostra dieta i sense dubte és el més utilitzat a la cuina. Cap altre aliment s’utilitza en l’elaboració de tants plats, i cap altre té un paper tan divers com l’ou. Als que ens dediquem a la producció d’ous ens encanta parlar de les seves innumerables propietats i de la seva gran versatilitat a la cuina.... Seguir llegint