Continguts per mes

Arriba l’època de l’any amb més #postureo per minut: l’estiu. Per això, avui us venim a parlar d’una de les fruites amb més estil i elegància: l’alvocat, el superaliment perfecte per elaborar plats visuals, plens de vida i alegria. Clarament, l’alvocat és la nova blogger de moda. Es tracta d’un producte trendy, ideal per a les torrades del teu... Seguir llegint
Quants dies dura el bacallà dessalat a la nevera? Quina part del bacallà és la més melosa? De què depèn el temps necessari per dessalar el bacallà? La Xarxa d’Intercanvi de Coneixement dels Mercats (XIC) té per objectiu compartir amb els ciutadans el savoir faire dels treballadors dels mercats de Barcelona. El programa d’avui, per exemple, descobreix els secrets d... Seguir llegint
Els mercats de Barcelona estan sumits en el caos més absolut… Tots els rellotges dels mercats han deixat de funcionar i només se senten crits i corredisses amunt i avall… Aquest és l’escenari que planteja el programa educatiu Mengem sa, Mengem de Mercat de Mercats de Barcelona en l’Scape Room virtual El rellotger, un nou repte destinat als infants, que hauran de recórrer... Seguir llegint
L’any 2020 serà recordat com un any en què les persones van activar la seva capacitat de resistència i d’iniciativa per fer front a la pandèmia de la Covid-19 i superar els seus terribles efectes sobre la salut, l’economia, la vida social i la cultura. Durant aquests mesos difícils, el comerç de proximitat i els mercats de la ciutat van estar al peu del canó, evidenciant com mai... Seguir llegint
El menjar es relaciona amb l’art de moltes maneres. Un exemple és l’exposició Agrilogística que fins al 5 de setembre es pot visitar de forma gratuïta a la Capella de l’Antic Hospital. El visitant se situa a l’interior d’un hivernacle des del qual contempla una instal·lació arquitectònica, sonora i visual on l’artista Gerard Ortín explora els... Seguir llegint
Fer un dorayaki no és una cosa senzilla, però els nens i nenes que participen en el Casal de Cuina que es fa al mercat del Ninot durant els mesos de juliol i setembre s’atreveixen amb això i molt més. Avui faran per esmorzar aquesta mena de pancakes que farciran amb una barreja d’avellanes i cacau pur que endolciran amb dàtils. Els guia en aquesta aventura l’Anna de Polo,... Seguir llegint