Arriba l’època de l’any amb més #postureo per minut: l’estiu. Per això, avui us venim a parlar d’una de les fruites amb més estil i elegància: l’alvocat, el superaliment perfecte per elaborar plats visuals, plens de vida i alegria. Clarament, l’alvocat és la nova blogger de moda. Es tracta d’un producte trendy, ideal per a les torrades del teu... Seguir llegint
Quants dies dura el bacallà dessalat a la nevera? Quina part del bacallà és la més melosa? De què depèn el temps necessari per dessalar el bacallà? La Xarxa d’Intercanvi de Coneixement dels Mercats (XIC) té per objectiu compartir amb els ciutadans el savoir faire dels treballadors dels mercats de Barcelona. El programa d’avui, per exemple, descobreix els secrets d... Seguir llegint
Per si no ho sabíeu, el dia 29 de juliol se celebra el Dia Mundial de la Lasanya, un plat tradicional italià conegut i estimat arreu del món! La paraula “lasagna” prové del mot grec “lasanon”, que es refereix al recipient en què s’acostumava a cuinar aquest plat, que després va ser tallat en tires llargues i amples i va passar a anomenar-se “lagum”. Fins... Seguir llegint
Una de les fruites estiuenques per excel·lència són les cireres. Aquesta fruita estacional, de color intens i amb pinyol, és atractiva tant per la seva estètica com pel seu gust. Dolça, carnosa i refrescant, té molts nutrients i un poder antioxidant que genera molts beneficis per la nostra salut. La cirera és el fruit del cirerer, un arbre de la mateixa família botànica que... Seguir llegint