Per tancar la primera jornada de tallers de Petit Mercat de Mercats, vam assistir a un showcooking per llepar-se’n els dits! Ho vam aprendre tot sobre els menuts amb el Borja de la Granja Elena, que va preparar dues de les seves especialitats: callos fregits i cap i pota amb sofregit de ceba, vi ranci i bolets. Dos guisats totalment diferents però igual de deliciosos! El Borja va... Seguir llegint
En Xavi Alba, propietari de la Bodega Pasaje, i la Julia Esteve, una de les cuineres del restaurant, van impartir un showcooking durant la fira Petit Mercat de Mercats, celebrada al Mercat de la Marina, per ensenyar als assistents un dels seus plats estrella: la rajada a l’all cremat. Aquest plat, tradicional i de bodega, no falla mai! A més, és una recepta de cuina d’... Seguir llegint
Al primer taller i amb el qual vam donar el tret de sortida a les activitats de Petit Mercat de Mercats, la Mavi i el Santi, de La Vestale, ens van ensenyar a com fer un bon pesto. La Vestale, el projecte gastronòmic de la Mavi i el Santi, és un projecte vegà i vegetarià, sostenible i ecològic, que forma part del col·lectiu Slow Food. Un moviment que promou una gastronomia més... Seguir llegint
Durant el Petit Mercat de Mercats, al Mercat de la Marina, la Chloé Sucrée, referent de la cuina saludable, va impartir el taller ‘Biotiful smoothies, receptes i secrets’. La Chloé compta amb tres llibres publicats i un en camí, a més d’una plataforma, ‘Biotful’, on publica receptes i trucs per a treballar la cuina d’aprofitament. El taller va girar entorn... Seguir llegint