Posem fil al darrer quadrimestre de l’any i ho fem amb ganes d’omplir el nostre rebost amb aliments saludables i de temporada. Qui diu que la tardor és avorrida? A banda de gaudir amb les activitats dels mercats de la ciutat (i de la gran festa de Mercat de Mercats del 20 al 22 d’octubre) aquests mesos podem posar als nostres plats aliments nous que ens arriben de la terra.... Seguir llegint
No cal esperar a celebrar la castanyada a finals d’octubre per consumir moniatos. És un tubercle molt versàtil i ple ple de nutrients bons i saludables pel nostre organisme. Normalment podem trobar-los gairebé tot l’any, però si busquem menjar de temporada, cal anar a les verduleries dels mercats i comprar-los quan arriba la tardor. Aquesta planta (ipomoea batata) va arribar de l... Seguir llegint
Trepitgem la tardor i amb ella nous productes de temporada. Us parlem del codony, una fruita aromàtica que malgrat es veu dura i àcida quan està crua, permet moltes possibilitats per aprofitar-ne els seus beneficis. En l’antiga Grècia es creia que aquesta fruita augmentava el desig i es consagrava a la deessa de l’amor, Afrodita.Tot i que el que més coneguem és el codonyat, la fruita... Seguir llegint