Destacat

 • Dijous 17 d’octubre a les 19 h

  Centre LGTBI de Barcelona

 • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

 • Consulteu totes les activitats que des de l'Arxiu Municipal de Barcelona hem organitzat per commemorar el 40è aniversari de les primeres eleccions municipals democràtiques després del franquisme.

 • Al web "Memorial la Rambla 17A" es poden consultar els documents que la ciutadania va dipositar al lloc dels fets i que l'Arxiu Municipal Contemporani s'ha encarregat d'inventariar, preservar i difondre.

 • Recurs digital de cerca sobre les Rúbriques de Bruniquer, la crònica de la vida barcelonina entre els anys 1249 i 1714.

 • La nostra memòria anual recull les dades més destacades de l’activitat duta a terme per l’Arxiu Municipal de Barcelona. Aquí pots consultar tot el que hem fet durant el passat 2017.

 • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

 • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

 • Vols veure com va canviar la fesomia de la ciutat arran dels Jocs Olímpics? Ara que se’n compleixen 25 anys, et convidem a visitar l’exposició virtual ‘Barcelona’92 Visita d’Obres’. Descobreix la metamorfosi que va viure Barcelona!

 • A la imatge es plasma el text "Barcelona, ciutat de pau" acompanyat del dibuix d'una branca d'olivera

Notícies

Viatge a les primeres reivindicacions de la diversitat sexual a Barcelona

dt., 15/10/2019 - 10:15h

Taula rodona. Un nou espai de debat posarà sobre la taula alguns dels fets i...

Tancament temporal de l'Arxiu Municipal del Districte de Nou Barris

dt., 10/09/2019 - 10:36h

Amb motiu de les obres de millora que es realitzaran a la seu de l'Arxiu del Districte de Nou Barris...

Una tardor amb l'Arxiu Històric de protagonista

dj., 10/10/2019 - 15:22h

Activitats. L'Arxiu Històric ha preparat una nodrida selecció d'activitats durant...

Canal de Vídeo

Després dels atemptats del 17 d'agost del 2017, persones de tot arreu van dipositar a la Rambla, de manera espontània, més de 12.000 objectes i documents com a mostra d’homenatge a les víctimes i suport a les seves famílies. Ara, coincidint amb el primer aniversari dels atemptats, es posarà a disposició de tota la ciutadania el web “Memorial la Rambla 17A”, que contindrà l’arxiu digital de totes aquestes ofrenes i dels llibres de condol per preservar la memòria col·lectiva i com a reconeixement de les víctimes.
Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més