Destacat

 • Consulta el programa de totes les activitats que oferim durant el mes de juny per commemorar el Dia Internacional dels Arxius i apunta't gratuïtament a les que requereixen inscripció prèvia a través d'aquest formulari (en cas de no poder-hi accedir, poseu-vos en contacte amb nosaltres a arxcap@bcn.cat)  

 • Consulta el programa de la Jornada i inscriu-t'hi gratuïtament a través del següent formulari (en cas de no poder-hi accedir, poseu-vos en contacte amb nosaltres a arxcap@bcn.cat)  

 • Des de l'Arxiu Municipal de Barcelona afegim un nou canal de comunicació per informar-vos de la nostra actualitat i les activitats i serveis que oferim a través del butlletí que trametrem per correu electrònic bimensualment. Ja us hi podeu donar d'alta! 

 • Consulteu totes les activitats que des de l'Arxiu Municipal de Barcelona hem organitzat per commemorar el 40è aniversari de les primeres eleccions municipals democràtiques després del franquisme.

 • Recurs digital de cerca sobre les Rúbriques de Bruniquer, la crònica de la vida barcelonina entre els anys 1249 i 1714.

 • La nostra memòria anual recull les dades més destacades de l’activitat duta a terme per l’Arxiu Municipal de Barcelona. Aquí pots consultar tot el que hem fet durant el passat 2017.

 • Saps quina documentació conserven i quines activitats ofereixen? Aquí pots consultar tota la informació de cadascun dels centres d’arxiu i les dades per posar-t’hi en contacte

 • L’Arxiu Municipal de Barcelona dóna accés a la consulta presencial dels fons documentals de l’Administració municipal des de la creació del règim municipal barceloní fins a l’actualitat i als fons privats rellevants per a la historia de la ciutat

 • En commemoració del primer aniversari dels atemptats terroristes del 17 d'agost, s'ha posat en marxa el web "Memorial la Rambla 17A", on es poden consultar els documents que la ciutadania va dispositar al lloc dels fets i que l'Arxiu Municipal Contemporani s'ha encarregat d'inventariar, preservar i difondre.

 • Vols veure com va canviar la fesomia de la ciutat arran dels Jocs Olímpics? Ara que se’n compleixen 25 anys, et convidem a visitar l’exposició virtual ‘Barcelona’92 Visita d’Obres’. Descobreix la metamorfosi que va viure Barcelona!

 • A la imatge es plasma el text "Barcelona, ciutat de pau" acompanyat del dibuix d'una branca d'olivera

Notícies

Jornada sobre "La recerca local i el restabliment de la Barcelona democràtica" INSCRIPCIONS OBERTES

dt., 21/05/2019 - 14:20h

Activitats. La jornada està destinada a donar a conèixer les contribucions i els...

"La commemoració dels 40 anys d'ajuntaments democràtics és una ocasió per posar en valor l'AMCB"

dv., 24/05/2019 - 09:47h

L'Arxiu amb lupa. Entrevista a Eugènia Lalanza, responsable del servei de consulta...

El fons SE-GRÀ de l'Arxiu Fotogràfic, exposat a El Born CCM

dl., 13/05/2019 - 13:57h

Nova exposició. El Born CCM mostrarà, a partir del 16 de maig, una selecció...

Canal de Vídeo

Després dels atemptats del 17 d'agost del 2017, persones de tot arreu van dipositar a la Rambla, de manera espontània, més de 12.000 objectes i documents com a mostra d’homenatge a les víctimes i suport a les seves famílies. Ara, coincidint amb el primer aniversari dels atemptats, es posarà a disposició de tota la ciutadania el web “Memorial la Rambla 17A”, que contindrà l’arxiu digital de totes aquestes ofrenes i dels llibres de condol per preservar la memòria col·lectiva i com a reconeixement de les víctimes.
Escola Superior d'Arxivistica

Veure més

SEDAC

Veure més

Ass. d'Arxiv. de Cat.

Veure més

BCNROC

Veure més

Barcelona cultura

Veure més