Sales d'estudi

Sales d'estudi diürnes

La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda posa a disposició dels usuaris en l'horari habitual d'obertura, a la planta 1, dues sales d'estudi aïllades: una sala gran amb capacitat per a unes 50 persones i una de més petita, per a unes 8 persones. A totes dues hi ha endolls per poder utilitzar l'ordinador portàtil.

De vegades, la sala més gran es fa servir per a activitats culturals quan les altres dependències de la biblioteca no ho permeten, com és el cas del Club de Lectura i el Club de Poesia, conferències i altres. A la sala us trobareu el calendari dels dies que s'haurà de tancar per fer activitats.

Sala d'estudi nocturna

Durant tot l'any, la biblioteca obre les portes com a sala d'estudi de dilluns a divendres. Es pot usar l'espai assenyalat com a zona d'estudi. L'horari és de 21 a 0h. La resta de serveis són tancats.

Activitats en horari nocturn

Al llarg de l'any es programen diverses activitats per gaudir de la nit. Cicles de cinema, tallers de musicoteràpia, risoteràpia, grups de conversa-intercanvi d'idiomes, són algunes de les propostes que han estat molt ben acollides per part dels usuaris.

Les activitats es realitzaran a la sala d'actes de la biblioteca, a partir de les 21.30h. Per més informació truqueu al 93 435 31 70 o bé envieu un correu a b.barcelona.mr.estudi@diba.cat

Sales d'estudi
Enllaços relacionats: