Coral Font d’en Fargues

 • Coral Font d’en Fargues

  • Qui som:
  La Coral Font d’en Fargues va ser fundada l’any 1984 per un grup d’amics i veïns del barri de la Font d’en Fargues de Barcelona.
  Avui, vint-i-nou anys després, sota la direcció de la Marta Finestres encara gaudim cada dia amb l’ objectiu que ens ha guiat durant tot aquest temps: dur a terme una tasca pedagògica de transmissió i divulgació musical que ens ha permès l’arribada al barri de cançons d’arreu del món, alhora que hem fomentat els intercanvis amb d’ altres corals i orquestres d’altres indrets de Catalunya i d’Europa així com d’ entitats del propi Casal, però per sobre de tot, hem potenciat l’enriquiment mutu, tant musical com humà dels cantaires i del nostre públic, plantejant reptes en forma de Projectes musicals variats i engrescadors .
  L’any 2006, i en reconeixement a la nostra trajectòria, el Districte Horta-Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona ens va concedir el XXè Premi Horta-Guinardó.

  • Què fem:
  Des de 1984 fent barri, divulgant la música de tot arreu, millorant la nostre veu, el nostre ritme, fent amistat, fent gaudir als nostres veïns i veïnes

  SI T'AGRADA CANTAR !!!!

  Cançons per a tots els nivells, de tots els estils i per a totes les
  edats. De Wolfgang A. Mozart a Leonard Berstein, d’Antonio Vivaldi als Pastorets, de John Williams a Manel Oltra, ...

  Misses, nadales, cançons de bressol, glòries, musicals, sarsueles, boleros, pastorets,...
  ... UF!, I SI NO EN SÉ PROU DE CANTAR?

  No cal saber llenguatge musical, no cal haver cantat al Liceu ni al Palau. Si cantes a la dutxa, o al cotxe o tan sols si tens ganes de passar-t'ho bé

  Ara més que mai ... VINE A CANTAR AMB NOSALTRES !!!!

  Horari d'assaig al Casal: Dilluns a partir de les 21h.
  C/e: coralfontfargues@yahoo.es

  Facebook