Cuina sense gluten

Dimarts
De 19:30h a 21:30h

08/10/2019 > 26/11/2019
Preu: 65.63€ + 20€ de material

Introducció i coneixença a la cuina per a celíacs

El Gluten és una proteïna que es troba present en alguns dels cereals més comuns, com el blat, ordi, sègol, civada, espelta i triticale, i que després del seu consum genera a la persona celíaca una inflamació de les vellositats del seu intestí prim, tot afectant la seva capacitat d'absorbir els nutrients dels aliments. Realització de diferents receptes sense farines, midons, fècules, sèmoles, etc. que provingui dels cereals esmentats anteriorment.

FONT: Associació de Celíacs de Catalunya.

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 09/09/2019
Fi d'inscripció: 27/09/2019

Web: https://inscripcions.civicbarcelonea.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@formacio

Compartir