2018 - 2019

Projecte Prisma (setembre - desembre)

Participants: alumnes de 6è de primària de les escolesFerran i Clua, Pompeu Fabra i Arrels

A càrrec de: l’entitat Teatreviu.cat

El projecte va consistir en sessions de taller de teatre que es van portar a terme a cadascun dels centres educatius amb l’alumnat de 6è.

Els tallers van culminar en una mostra conjunta on es van representar les diverses peces teatrals sobre temàtiques proposades pels propis estudiants, amb escenes de situacions d’assetjament escolar, de defensa del medi ambient, de denúncia de la competitivitat a les aules, etc...

 

Espectacle de Teatre Fòrum “1000 likes” per a Instituts (novembre)

Participants: alumnes de La Salle Congrés, IES Congrés i IES Alzina

A càrrec de: Nus Teatre

Es van convidar alumnes d’ESO de diferents centres educatius del barri a veure l’espectacle “1.000 likes”, de la Companyia Nus Teatre. Amb un total de 200 alumnes com a espectadors, en les dues sessions que es van oferir, l’alumnat va poder reflexionar sobre el ciberassetjament a partir del sistema interactiu de debat que proposa l’obra.

 

Projecte El musical del barri (octubre - maig)

Participants: 28 veïns i veïnes del barri o del territori proper. Cazcarra Image School, Coral inclusiva d’Arep, Cor Coral·lí, Escola Massana d’Art i Disseny

Organitzat per: Centre Cívic Can Clariana Cultural

Muntatge d’un teatre musical amb la participació de veïns i veïnes i la col·laboració de diversos grups, entitats i joves d’escoles de formació vinculades a les arts escèniques i a les arts en general. El projecte, té com objectiu generar una experiència col·lectiva i integrar participants de perfils i motivacions diverses que donin com a fruit un musical on el barri i les persones participants, siguin l’epicentre.

 

 

 

 

Compartir