Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tothom. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dona suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Podeu fer moltes coses per al barri.

Coneixeu les entitats de Ciutat Vella i impliqueu-vos-hi!

Consulteu el canal de vídeos de les entitats

Mostra’n més

Entitats de Ciutat Vella

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

  Notícies de les entitats

  La Sardineta, consum responsable a la Barceloneta

  15/05/2018 - 13:52 h

  Entitats. La Sardineta és una associació de consum agroecològic del barri de la Barceloneta compromesa amb un consum sostenible ecològic i sense intermediaris.

  El jovent de Ciutat Vella guanya un nou espai

  08/05/2018 - 17:18 h

  Entitats. El Casal de Joves Autogestionat de Ciutat Vella vol ser un espai obert a tothom, punt de suport per les persones joves del districte.

  15 anys celebrant Sant Jordi a la Rambla del Raval

  17/04/2018 - 10:28 h

  Sant Jordi. Més de setanta entitats, col·lectius i associacions del barri mostraran al veïnat la tasca que duen a terme al territori.

  Gamar, compromís contra l'alcoholisme a la Barceloneta

  09/04/2018 - 15:02 h

  Entitats. Gamar es va crear l'any 2003  per un grup de persones exalcohòliques rehabilitades amb la voluntat de donar orientació, suport i ajuda a malalts d’alcoholisme.

  Webs destacats