• Inici
  • / Dia Mundial de l’Aigua

Dia Mundial de l’Aigua

El 22 de març és el Dia Mundial de l'Aigua, data declarada per l'Assemblea General de les Nacions Unides, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre una correcta gestió de l’aigua, un bé públic, universal i escàs, que cal apreciar i conservar entre tots i totes i que s’enfronta avui a grans reptes com és el del canvi climàtic.

Amb motiu d’aquesta cita, Barcelona acull diverses activitats relacionades amb l’aigua, amb la necessitat d’abraçar una nova forma de governança que la faci valdre i en fomenti una distribució més justa, transparent i sostenible.

En aquesta línia, Barcelona aposta per la gestió pública de l'aigua, a favor d'un consum racional així com la millora de l’eficiència del servei i la cobertura del sistema.

Apunteu-vos a celebrar el Dia Mundial de l’Aigua!

 

Jornada ‘Aigua, bé comú. Reptes i futur’

La Jornada, gratuïta i oberta a tothom, té lloc el 21 de març de 2017 al Recinte Modernista de Sant Pau. Més informació sobre la programació i les inscripcions aquí.

AiguArt

Ja podeu consultar el programa de les activitats artístiques i al voltant de l’aigua que se celebren a Barcelona del 17 de març a l’1 d’abril.