Inici | Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Serveis

 • La ciutat funciona

  La ciutat funciona

  Els serveis municipals vetllen pel bon funcionament de les instal·lacions, equipaments, serveis i qualitat de l’espai públic, en benefici de la qualitat de vida de les persones. 

 • La ciutat es transforma

  La ciutat es transforma

  La ciutat està subjecte a constant transformació. La reforma, rehabilitació i el manteniment de l’espai públic o d’infraestructures, serveis i edificis són senyal de constant adaptació a les necessitats canviants de les urbs i dels seus ciutadans.

 • Modes de Transport

  Modes de Transport

  A la ciutat i l’espai públic hi conviuen els diferents modes de transport que faciliten la mobilitat de les persones i les mercaderies, teixint una xarxa complexa i diversa de desplaçaments.

Banner Expoelectric 2015
Banner Pla BUITS
Banner Cursos Jardineria
Banner Autosuficiencia
Banner Pisos Buits
Banner Ajuts Rehabilitació 2015

Temes destacats

Tractament de plagues i malalties

Consulteu en aquest enllaç els tractaments específics que l'Ajuntament duu a terme per a combatre les plagues i malures que afecten la vegetació de la ciutat. En el marc del programa de gestió integrada de plagues.

Informació Urbanística

La informació urbanística comprèn els actes relatius al coneixement de les condicions d'edificabilitat d'una finca, les classes d'ús permeses o les possibles adscripcions als sistemes generals.

Glòries

El web de les Glòries inclou informació actualitzada del procés de la transformació de la plaça de les Glòries per convertir l’històric nus viari en un espai per a les persones, fidel a la idea d’Ildefons Cerdà fa més de 150 anys.

Suspensió de Llicències d'Allotjaments Turístics

L’Ajuntament de Barcelona atura temporalment l’emissió de llicències d’hotels, aparthotels, apartaments turístics, pensions, hostals, habitatges d’ús turístic, residències d’estudiants i albergs juvenils. El BOPB publica aquest mateix dijous l’acord de la suspensió, en vigor durant un any.

Superilles

L’Ajuntament impulsa el programa de noves superilles pilot a diferents barris de la ciutat , amb vocació d’anar-se estenent per tota la ciutat. Les cinc zones pilot se situen al Poblenou, plaça de les Glòries, Antiga i Nova Esquerra de l’EixampleSants i Hostafrancs, i Maternitat i Sant Ramon.

Web de Qualitat de l'Aire

Web municipal de Qualitat de l'Aire. Conté la normativa vigent, l'estratègia municipal per la millora de la qualitat de l'aire, textos divulgatius o la previsió de la qualitat de l’aire a la ciutat de Barcelona, entre d'altres.

Documentació Comitè Obres

En aquest apartat trobareu la documentació que el Comitè d’Obres i Mobilitat sol·licita als projectistes i contractistes per a accedir-hi, així com la documentació de referència i la normativa.

Ecologia Urbana a Twitter

bcn.cat a Flickr Subscriu-te