Inici | Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Serveis

 • La ciutat funciona

  La ciutat funciona

  Els serveis municipals vetllen pel bon funcionament de les instal·lacions, equipaments, serveis i qualitat de l’espai públic, en benefici de la qualitat de vida de les persones. 

 • La ciutat es transforma

  La ciutat es transforma

  La ciutat està subjecte a constant transformació. La reforma, rehabilitació i el manteniment de l’espai públic o d’infraestructures, serveis i edificis són senyal de constant adaptació a les necessitats canviants de les urbs i dels seus ciutadans.

 • Modes de Transport

  Modes de Transport

  A la ciutat i l’espai públic hi conviuen els diferents modes de transport que faciliten la mobilitat de les persones i les mercaderies, teixint una xarxa complexa i diversa de desplaçaments.

Web Allotjaments Turístics sense llicència
Superilla del Poblenou
Banner Ajuts a la rehabilitació 2015
Banner AdoptaBCN
Centre de la Platja 10e aniversari
Banner Pla BUITS
Banner Assessor Energètic Virtual

Temes destacats

Tractament de plagues i malalties

Consulteu en aquest enllaç els tractaments específics que l'Ajuntament duu a terme per a combatre les plagues i malures que afecten la vegetació de la ciutat. En el marc del programa de gestió integrada de plagues.

Informació Urbanística

La informació urbanística comprèn els actes relatius al coneixement de les condicions d'edificabilitat d'una finca, les classes d'ús permeses o les possibles adscripcions als sistemes generals.

Prescripcions Tècniques de l'Espai Urbà

Prescripcions tècniques de l'Espai Urbà adreçades als professionals que redacten projectes bàsics i executius d'urbanització, infraestructures, d'infraestructures amb elements d'urbanització; o que dissenyen, modifiquen i/o milloren l'espai públic de la ciutat de Barcelona.

Web de Qualitat de l'Aire

El web municipal per la millora de la qualitat de l'aire recull la normativa vigent i l'estratègia municipal per a la lluita contra la contaminació de l'aire, així com textos divulgatius i estudis, entre altres.

Superilles

L’Ajuntament impulsa el programa de noves superilles pilot a diferents barris de la ciutat , amb vocació d’anar-se estenent per tota la ciutat. Les cinc zones pilot se situen al Poblenou, plaça de les Glòries, Antiga i Nova Esquerra de l’EixampleSants i Hostafrancs, i Maternitat i Sant Ramon.

Suspensió de Llicències d'Allotjaments Turístics

L’Ajuntament de Barcelona atura temporalment l’emissió de llicències d’hotels, aparthotels, apartaments turístics, pensions, hostals, habitatges d’ús turístic, residències d’estudiants i albergs juvenils.

Programes d'Educació Ambiental

Els programes municipals d'Educació Ambiental ofereixen activitats per al coneixement i la difusió dels recursos naturals disponibles i la seva gestió, així com la transformació urbana i la innovació compromeses en assolir un entorn de qualitat.

Glòries

El web de les Glòries inclou informació actualitzada del procés de la transformació de la plaça de les Glòries per convertir l’històric nus viari en un espai per a les persones, fidel a la idea d’Ildefons Cerdà fa més de 150 anys.

Documentació Comitè Obres

En aquest apartat trobareu la documentació que el Comitè d’Obres i Mobilitat sol·licita als projectistes i contractistes per a accedir-hi, així com la documentació de referència i la normativa.

Ecologia Urbana a Twitter

bcn.cat a Flickr Subscriu-te