Al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona hi viuen prop de dos-cents animals que esperen una família, alguns des de fa ja molts anys. Hi ha situacions molt diverses que els han portat a esperar darrere les reixes d’una gàbia: l’abandonament en la majoria de casos, però també el maltractament o la defunció dels seus cuidadors.

Els gossos i els gats no són joguines, són éssers vius que necessiten tenir atencions i amor durant tota la seva vida, i incorporar un animal a la família ha de ser una decisió consensuada. Des de l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport de diverses entitats col·laboradores, volem continuar fomentant l’adopció i la tinença responsable, i per això et demanem: a Barcelona, millor adopta!

Vols saber què has de fer per adoptar al CAACB?

Vols fer voluntariat en una de les entitats del CAACB?

Soc súper tranquil·la i bona i m’encanten els altres gats

NOA

M’encanta que em rasquin el cap

Soc una mica tímida i m’encantaria viure amb altres gats

Soc una gata molt bona i carinyosa

Vull jugar, jugar i jugar tot el dia!

NEN

Busco una família a qui donar-li tot el meu amor

Al principi soc una mica tímida, però després em converteixo en la més carinyosa

FOX

M’encanten les persones i jugar tot el dia!

Descobreix les entitats col·laboradores!

A Barcelona hi ha un munt d’entitats sense ànim de lucre que fan que la vida dels gossos i gats que busquen una llar sigui molt més confortable, promouen l’adopció i lluiten contra l’abandonament i el maltractament animal. La seva feina és vital i necessària. En el projecte “A Barcelona, millor adopta!” hi participen 20 entitats que necessiten el vostre suport i col·laboració per poder seguir endavant, i que també tenen animals en adopció que podeu conèixer. Descobreix-les!

El club del kat

Associació El Club de Kat

El Club de Kat és una associació que es dedica a ajudar a animals abandonats que tenen alguna discapacitat i malaltia crònica, donant-los l'assistència veterinària necessària i buscant-los una llar definitiva.

El Jardinet dels gats

El Jardinet dels gats

Entitat de voluntariat sense ànim de lucre, dedicada a la cura i protecció dels gats de carrer i abandonats a Ciutat Vella. Duen a terme accions d'intervenció comunitària, amb persones en risc d'exclusió, accions de salut comunitària, educació i foment de la Responsabilitat Social Corporativa, entre altres accions.

Associació d'Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona

Associació d'Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona

Creada per millorar la qualitat de vida dels animals del CAACB, l'Associació d'Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona té l’objectiu de dignificar la vida dels animals que estan acollits al centre, lluitar contra l'abandonament i maltractament animal i fomentar l'adopció.

APASAAC

APASAAC

Sota el lema “cap animal sense una llar”, l’APASAAC col·labora estretament amb el CAACB ajudant a la socialització dels gossos, i intentant que la vida de gossos i gats engabiats sigui el més agradable possible. Ajuden a les cases d’acollida i participen a les fires per a la promoció de l’adopció i acollida de gossos, gats i fures abandonats.

Associació per a la protecció dels GPP

Associació per a la protecció dels GPP

L’entitat treballa per combatre la discriminació que pateixen els mal anomenats “gossos potencialment perillosos”. Promouen la tinença i adopció responsable d'aquests animals i durant la seva estada al centre d'acollida els voluntaris els proporcionen, a través del passeig, exercici, afecte i una estona d'esbarjo fora de la gàbia.

AVDA.BCN

Associació de Voluntaris per la Defensa dels Animals de Barcelona

Col·laboren amb diferents protectores, en especial amb el CAACB de Barcelona, traient a passejar els gossos i socialitzant gats perquè tinguin millor qualitat de vida i, a més a més, ajuden a fer difusió per la seva adopció. També organitzen fires i recollida d'aliments, la recaptació de les quals va directament a les protectores que més ho necessiten.

SOS Hurones

SOS Hurones

SOS Hurones és una associació protectora sense ànim de lucre que es dedica a l’acollida de fures abandonades i a trobar-los una família d’adopció. També assessoren i informen a les persones que vulguin conèixer aquests fantàstics animals.

galgos112

Galgos 112

L'Associació Galgos 112 (Associació Protectora de Llebrers Galgos 112) vol contribuir al reconeixement dels cans llebrers, llebrers i podencs, com a animals de companyia a Espanya i al món, i donar a conèixer la realitat d’aquests animals alhora que s’intenta canviar la seva situació.

Grupo de Ayuda a Bodegueros

Grupo de Ayuda a Bodegueros

Grupo de Ayuda a Bodegueros Asociación de Barcelona lluita contra el maltractament i abandonament del gos ratoner andalús, una de les races més desfavorides a Espanya.

SOS Maullidos

SOS Maullidos

Es dediquen a controlar, alimentar i cuidar les colònies de gats que viuen als carrers de Pallejà, perquè els gats estiguin sans i no es reprodueixin sense control. També busquen famílies d’adopció als gats que siguin adoptables.

Vilanimal

Vilanimal

Vilanimal és una entitat que treballa pel benestar i els drets dels animals de companyia. Es dediquen principalment a casos especials d'animals amb malalties, grans, o amb algun tipus de problema d'adaptació. També gestionen colònies de gats ferals.

Asociación animalista RESCAT

Asociación animalista RESCAT

Rescat es una associació sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és vetllar pels gats de Nou Barris. Actualment han començat un projecte d’ajuda de qualsevol animal que es trobi en el seu àmbit d’acció.

Amics del Animals de La Noguera

Amics del Animals de La Noguera

Centre d’acollida de gossos i gats abandonats de la comarca de La Noguera i comarques limítrofes. Tenen aproximadament 200 animals, part dels quals ja formen part del seu santuari, per ser animals de difícil adopció.

Animals sense sostre

Animals sense sostre

Associació sense ànim de lucre que, des de l’any 2002, acull animals abandonats amb la finalitat de cuidar-los i aconseguir-los una bona llar.

Lliga per a la protecció d'animals i plantes de Barcelona

Lliga per a la protecció d'animals i plantes de Barcelona

Els animals abandonats són víctimes silencioses de la societat. A la Lliga acullen gossos i gats que necessiten una nova oportunitat, els ajuden a rehabilitar-se física i emocionalment i els busquen adoptants responsables.

Gats de Gràcia

Gats de Gràcia

Associació sense ànim de lucre que treballa per dignificar la vida dels gats de carrer del districte de Gràcia. Gestionen nombroses colònies on hi viuen al voltant de 400 gats, tots ells esterilitzats. També rescaten gats abandonats o ferits, i els ajuden a recuperar-se i a trobar una família adoptiva.

Amics Acollidors dels Animals

Amics Acollidors dels Animals

Entitat animalista que treballa en la cura i alimentació dels gats de carrer de la població d'Abrera. Gestiona una borsa d'adopció i diferents iniciatives educatives, amb la finalitat de fer arribar la cultura proteccionista i animalista a tota la ciutadania.

APAEC

APAECATALUNYA

Protectora d’animals exòtics que des de fa onze anys rescata i busca adoptants a animals que no són gossos, gats ni hurons. Treballen basant-se en el respecte, la dignitat, la salut i el benestar dels animals.

Associació Gats la Roca

Associació Gats la Roca

Associació que treballa pel control ètic de les colònies de gats al municipi de la Roca del Vallès, treballant conjuntament amb el centre penitenciari Quatre Camins en un projecte de reinserció a través del voluntariat a l'associació, de persones privades de llibertat.

Asociación el cisne negro voluntarios

Asociación el cisne negro voluntarios

Associació sense ànim de lucre formada per voluntaris que participen en diferents campanyes i activitats per conscienciar sobre l’adopció i la tinència responsable d’animals de companyia, contra el maltractament i l’abandonament animal. De manera regular ajuden a diferents refugis amb donacions i amb tasques pròpies.