CercaFonts

Cicle de l'aigua. Saps on són les fonts naturals d'aigua de Catalunya? Vols descobrir-les i alhora aportar més informació d'aquelles que ja coneixes?

CercaFonts és un aplicatiu interactiu per a mòbils que aporta informació sobre la ubicació de 5.000 fonts naturals repartides per tot el territori català. L’eina facilita, alhora, que els usuaris puguin aportar informació sobre noves fonts o bé millorin les dades i la localització de fonts d’aigua ja catalogades a l’Inventari de Fonts Naturals d’Aigua de Catalunya. L’aplicació és gratuïta, disponible tant per a Android com per a iOs, i esdevé una referència per a les persones excursionistes i per a les aficionades a les caminades, que poden trobar tot tipus d’informació de les fonts, com el topònim, el mapa, les coordenades, fotografies, l’ús i el cabal.

Aquesta nova aplicació col·laborativa de les fonts naturals de Catalunya,  ha estat desenvolupada conjuntament per l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.