La fabricació digital explicada a les famílies

Tecnologia. L'Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol incorpora tallers del programa "Famílies i TIC" impulsat per Barcelona Activa

“Diverteix-te amb la tecnologia!” és el reclam del programa d’activitats STEAM per a nenes, nens i famílies que impulsa el Cibernàrium, el programa de formació tecnològica per a tothom de Barcelona Activa. En aquest marc, el Ateneus de Fabricació de la ciutat duen a terme el cicle “Famílies i TIC”, una sèrie de tallers de fabricació digital vinculats a la cultura tradicional. Màscares, guinyols, instruments populars o auques són alguns dels elements que vertebren les sessions d’aquests propers mesos. Cada taller consta de quatre sessions, cada una de les quals se centra en les diferents etapes del disseny digital: ideació, disseny digital, fabricació de prototips i personalització.

L’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol se suma a aquesta iniciativa de divulgació de la tecnologia i ofereix durant el mes de juliol vuit sessions dels tallers “Els guinyols de Sant Jordi” (5-7 anys) i “L’auca animada” (8-12 anys). Una oportunitat única per aprendre a dissenyar i utilitzar, de forma lliure i gratuïta, la tecnologia més puntera disponible en aquest espai de referència dels fabricaires (els anomenats “makers”) de la ciutat.

Si teniu alguna consulta a fer, podeu contactar amb l’equip de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol a través del telèfon 93 256 44 30. Si voleu inscriure-us als tallers, entreu i registreu-vos al web del Cibernàrium de Barcelona Activa.