Teniu plans per aquesta tardor?

Educació Ambiental. Han sortit noves dates per visitar Les clavegueres i La Font Màgica de Montjuïc. Us hi animeu?

Normalment, la tardor arriba acompanyada de la rutina d’un nou curs després de l’oasi que representa l’estiu. Tornem al mateix lloc, ens movem pels mateixos espais, quedem amb les mateixes persones…i a poc a poc, l’espontaneïtat i les ganes de conèixer coses noves, habituals  de l’estiu, es van apagant.

Però tornar al mateix lloc no impedeix descobrir nous espais. El programa Com Funciona Barcelona? ofereix a partir de setembre visites i rutes a llocs que formen part de la vida de la ciutat, com les Clavegueres i la Font Màgica. Si voleu conèixer aquests dos espais i sou un grup de 10 persones o més, podeu demanar una visita a través dels links anteriors.

D’altra banda, aquest programa d’activitats ofereix moltes altres visites i rutes a diversos parcs de la ciutat (Parc del Laberint, Parc del Guinardó, El Roserar del Parc Cervantes, etc.), així com a instal·lacions i equipaments que tenen un paper clau en el funcionament de la ciutat com l’Ecoparc, la Cabina de Control Atmosfèric i altres. Concretament, el programa tracta els vectors d’Aigua, Verd i Biodiversitat, Materials, Energia i Qualitat Ambiental.

Les activitats del programa Com Funciona Barcelona? plantegen una manera diferent de conèixer la ciutat, introduint valors ambientals i creant veus crítiques i informades respecte la temàtica de la sostenibilitat.

Us hi apunteu?