Les fonts, brolladors i rieres dels barris d'El Coll i Vallcarca

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats coorganitzades entre diverses entitats i equipaments de la ciutat per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2018. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua com a bé públic i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

Itinerari per descobrir les fonts, brolladors i rieres dels barris d'El Coll i Vallcarca. Acompanyats de l'Observatori de Vallcarca i el Grup D'estudis Coll - Vallcarca, caminarem pel barri visitant punts d'aigua històrics, alguns d'ells recuperats, tot fent memòria de la influència que han tingut en aquest indret al llarg del temps.

Organitza l'Aula Ambiental Bosc Turull i el Centre Cívic El Coll - La Bruguera amb la col·laboració de l’Observatori de Vallcarca i el Grup d'Estudis El Coll-Vallcarca.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Inscripcions per correu electrònic a ccelcoll@ccelcoll.org

Dia i hora: 
18/03/2018 - 11:00 a 13:00
Preu: 
gratuït
Arxius relacionats
Punt de trobada: 
Parròquia de la Mare de Déu del Coll